Treceți la conținutul principal

30 DE ADEVARURI DESPRE zodia SCORPION!!!

1.Nu le adresa întrebări stupide pentru că adoră să ofere cele mai sarcastice răspunsuri.
2.Simt prea profund: fiecare cuvânt, fiecare acțiune și orice energie pozitivă sau negativă le merge direct la inimă.
3.Sunt buni observatori, însă nu vor spune ce au observat. Păstrează informațiile esențiale undeva în mintea lor.
4.Scorpionii sunt greu de cunoscut și imposibil de uitat.
5.Pot fi foarte înțelegători, însă nu și atunci când ți-au oferit ocazia de a spune adevărul, iar tu ai continuat să îi minți.
6.Sunt introvertiți, dar pot socializa precum un extrovertit.
7.Să te joci cu sentimentele unui Scorpion este ca și când ai deschide porțile iadului.
8.Scorpionii sunt de părere că nu trebuie să își ceară scuze pentru ceea ce spun cu sinceritate, așa că ai face bine să accepți că asta este părerea lor sau să pleci.
9.Atunci când un nativ Scorpion se enervează, chiar și dracu se ascunde pe unde poate.
10.Poate crezi că un Scorpion este paranoic, însă intuiția lor în privința oamenilor niciodată nu se înșală.
11.Ce nu suportă deloc Scorpionii: atunci când oamenii îi învinovățesc pe ei, în loc să-și asume responsabilitatea pentru propriile acțiuni.
12.Scorpionul este unul dintre cele mai realiste semne zodiacale.
13.Scorpionilor le este foarte dificil să-și țină gura atunci când nu le convine ceva.
14.Atunci când au o zi proastă, se comportă ca și când nu le pasă de nimic și de nimeni.
15.Niciodată nu vei reuși să manipulezi un Scorpion. Sunt maeștrii psihologiei inverse.
30 DE ADEVARURI DESPRE ZODIA SCORPION
16.Scorpionilor le place să adreseze un val de întrebări. Nu pentru că ar fi curioși, ci pentru că vor să te prindă cu minciuna.
17.Știi că un Scorpion te place atunci când își împărtășește planurile cu tine.
18.Cel mai mare defect: Își varsă nervii pe persoanele nepotrivite (a se citi nevinovate).
19.Mai plâng și ei, dar niciodată de față cu cineva.
20.Scorpionii se pricep de minune să enerveze. Știu exact ce să spună încât să te calce pe nervi, iar ei rămân calmi în tot acest timp.
21.Nativii Scorpioni sunt interesați doar de relații lungi sau chiar căsătorii.
22.Cer ajutor extrem de rar, doar atunci când au nevoie maximă.
23.Le place adevărul. Nu contează cât de dureros este.
24.Prostia altora îi irită extrem de tare.
25.Nu se tem de necunoscut pentru că ei înșiși reprezintă necunoscutul.
26.Nu sunt deloc impresionați de brandurile exagerat de scumpe. Nu le găsesc justificare.
27.Nativul Scorpion mereu se va simți singur și neînțeles.
28.Ce îi face fericiți: să găsească pe cineva care să-i înțeleagă și care să nu-i considere nebuni.
29.Mulți oameni ar crede că acești nativi sunt răi, însă dacă ajungi să îi cunoști cu adevărat, vei realiza că sunt persoane chiar foarte drăguțe.
30.Sunt secretoși. Nu le place să se știe totul despre ei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O Romanie bolnava politic...

      30 de ani de pcr...pcr-pile, cunostinte si relatii...Tara asta e condusa de aceleasi si aceleasi specimene care se perinda la guvernare.Fie ca vorbim de psd, pnl sau alte partide de buzunar, toti baietii astia sunt pusi pe capatuiala.Acum in plina pandemie, Parlamentul nu lucreaza...Singura lor preocupare sistematica a fost sa fure masiv, sa-si  alimenteze buzunarele, sa cupuseze tara asta, sa-si puna acoliti si oameni de paie in posturi bugetare bine platite...       Sistemul medical a fost muls caracteristic, chiar si acolo managementul e politic, ca si in invatatamant, politie etcNoi suntem nevoiti sa stam in casa, in conditiile in care nu suntem in stare sa ne testam populatia, s-au efectuat vreo 47.000 de teste, in conditiile in care nemtii au sarit de 1 milion de teste si americanii au sarit de 2 milioane teste.Asadar , tre sa stam in casa ca nu cumva sa ne imbolnavim in spital ca la Suceava..Nu conteaza ca iti imbolnavesti fizic si psihic populatia care e nevoita sa stea

Pozele saptamanii!!!

În prima poza sunt romani din Vaslui microcipati de tata Bill Gates și deconectați de la un satelit...Billie Gates e nespus de puternic si influent si invarte toata oculta mondiala, pana si tatuca Soros i s-a adaugat in demersul asta si au microcipat toata omenirea.Pe cei din poza de la Vaslui i-a deconectat apoi de la un server 5G si s-a dat shut down pentru ei...😊😅😇 A 2-a poza reprezinta o informare oficiala, unele specimene se supăra ca sunt scanate termic fiindcă li se ia ceva(sic! Temperatura) și nu li se da, cum erau obișnuiți pana deunazi..Unii Romani au fost obisnuiti, de 30 de ani, sa li se dea ajutoare sociale,altii o ard evlavios ca era mai bine pe vremea lui Ceasca(cei mediocri care aveau o functie in comunism) si acum...cand vor fi scanati la intrarea in spatii indoor sunt  dezamagiti si fac circ fiindca li se ia temperatura, cei cipati din poza de mai sus, sigur n-o sa intre in magazine...😋😂😕 Uneori masa de manevra si gradina Domnului(si acolo sunt follow

Cifrele nu mint niciodata....

  Cifrele nu mint niciodată... Iata preturile la care a cumparat UE vaccinurile. Oxford(UK) -AstraZeneca(Uk-Suedia): 1,78 Euro Johnson & Johnson(SUA) : 8,50 Dolari Sanofi-GSK: 7,56 Euro (inca nu e gata) CureVac(Franța) : 10 Euro (in aprobare) Pfizer - BioNTech(Germania) : 12 Euro Moderna(SUA) : 18 Dolari. P. S. Sputnik V:10$(fara acoperire în UE) Cand ai un vaccin atat de ieftin cam strici piata vaccinurilor si afacerile cu potential de zeci sau sute de miliarde. Nu neapărat acum, azi, cand toti cumpara orice, indiferent cat costa. Pe termen mediu însă situația se schimba. Tarile sarace din lume cu siguranta vor prefera AZ in loc de Moderna sau Pfizer. In toata situatia asta AZ strica combinația financiara. Loveste atat in big pharma cat si in vaccinurile rusesti sau chinezesti. AZ pune bețe în toate greilor din Pharma. Sarah Gillbert, doamna aceea cercetator de la OXFORD, a condiționat asocierea cu Astra Zeneca de lipsa unui câștig material. S-a trezit ea sa incurce pe toata lume